Catering szolgáltatásunkkal kapcsolatban forduljon bizalommal
Pohrisztovné Ruszkai Katalinhoz a
+36 1 222-0015 -ös központi telefonszámunkon, a
Pohrisztovné Ruszkai Katalinhoz a
+36 1 222-0015 -ös központi telefonszámunkon, a
+36 30 924-6167 mobil számon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Halas menü: 9 300 Ft |
Halászlé magyar halakból lassan főzve, gyufa tésztával |
Fish & Chips mártogatóssal |
Hideg túrógombóc mandulába hempergetve, tonkababos öntettel (7,8) |
Szárnyas menü: 7 400 Ft |
Gyöngyöző húsleves, kézzel készített lúdgége tésztával (1,3,9) |
Klasszikus csirkemell filé rántva, dupla vajas burgonyapürével, káposzta salátával (1,3,7) |
Kecskeméti barackos-túrós palacsinta vanília öntettel (1,3,7,9) |
Klasszikus menü: 9 100 Ft |
Szürkemarha gulyásleves csipetkével (1,3,9) |
Cigánypecsenye (sertés tarja mustárral, kápia paprikakrémmel kenve fokhagymásan, irdalt ropogós szalonnával, házi sült burgonyával, hordós savanyúkkal) (10,12) |
Somlói galuska (1,3,7,8,9,10,12) |
Exkluzív menü: 12 100 Ft |
Consommé tojással (3,9) |
Stroganoff bélszíncsíkok, burgonyakrokett (1,3,7,10,12) |
Málnás tiramisu (málnadarabkák, málnavelő, málnaropogós)(1,3,7) |
Laktóz és gluténmentes menü: 7 200 Ft |
Consommé tojással (3,9) |
Rozmaringos Sous Vide jércesteak, házi sültburgonya |
Citrusos, balzsamos, kevert saláta |
Vegetáriánus menü: 7 900 Ft |
Fehércsokoládés szamóca krémleves, mini túrógombóc,pirított mandula(7,8,V) |
Bébispebnótos,tejszínes, vargányás ravioli,parmezán ropogós(1,3,7,V) |
Málnás tiramisu (málnadarabkák, málnavelő, málnaropogós)(1,3,7) |
A fenti menük személyre szabott felára 500 Ft/fő |
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az étteremben elfogyasztott ételek és italok áraira 12% szerviz költséget számítunk fel. |
Allergének: |
1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) |
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek |
3. Tojás és a belőle készült termékek |
4. Hal és a belőle készült termékek |
5. Földimogyoró és a belőle készült termékek |
6. Szójabab és a belőle készült termékek |
7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt) |
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőlük készült termékek |
9. Zeller és a belőle készült termékek |
10. Mustár és a belőle készült termékek |
11. Szezámmag és a belőle készült termékek |
12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben |
13. Csillagfürt és a belőle készült termékek |
14. Puhatestűek és a belőle készült termékek |